NATEČAJ

 

 

Spoštovani!

 

Predstavljamo vam natečaj IMPLETUM - »Ustvarjanje novosti - navdih mladosti!«, ki je namenjen slovenskim srednješolcem in srednješolkam, da bodo z drugega vidika spoznavali in odkrivali poklice, se seznanjali s prenovljenimi vsebinami izobraževalnih programov na področju višjega strokovnega šolstva, razmišljali o aktualnih vprašanjih s tega področja in le-ta predstavili skozi različne umetnostne zvrsti.

Natečaj se izvaja v okviru projekta IMPLETUM - Uvajanje novih izobraževalnih programov na področju višjega strokovnega izobraževanja v obdobju 2008 - 2011, ki ga delno financirata EU iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za šolstvo in šport.

Na natečaju, ki bo potekal od 15. novembra 2010 do 30. aprila 2011, lahko sodelujejo vsi srednješolci in srednješolke, in sicer tako, da na izbrane teme izdelajo literarna, likovna in glasbena dela ter jih, v skladu z navodili, posredujejo na naslov Zavoda IRC, Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana, s pripisom »Za natečaj IMPLETUM«.

Izbrana dela bodo nagrajena in predstavljena na sklepni slovesnosti junija 2011, kasneje pa razstavljena na višjih strokovnih šolah na Bledu, v Velenju, Murski Soboti in Novem mestu.


 

Novice

Četrtek, 7. julij 2011

Za vas smo izbrali misel meseca

"Ne učite otrok s strogostjo, raje poskrbite, da se bodo na poti k znanju zabavali. Tako boste morda pri vsakem odkrili sled genialnosti na nekem posebnem področju."

Platon